joi, 4 noiembrie 2010

5 STILURI PENTRU 5 MIRESE

Clasica,moderna,printesa sau retro,cum ai vrea sa fi la nunta ta?

Un infinit de volane,voaluri,decolteuri,broderii fac ca alegerea rochiei perfecte sa nu fie o treaba chiar atat de usoara.
Dragi miresici,va recomand sa nu va abateti prea mult de la propriul stil si sa nu va lasti influentate de alte persoane,caci in fond voi o sa fiti cele care o sa imbracati rochia de mireasa si trebuie sa fiti incantate de decizia luata!
Cele mai romantice o sa se indragosteasca fara indoiala de dantele si broderii,care se regasesc atat in voal cat si in rochie...croiul imperial,inclusiv decolteul drept si de ce nu cate un volanas ici colo!
Pentru cele care vor sa fie adevarate printese trebuie sa aleaga rochite voluminoase,cu aplicatii din diverse pietricele si margelute,dar incercand sa nu fie foarte incarcate...ma refer la faptul ca la o astfel de rochie nu mai e nevoie si de foarte multe accesorii.
Modernistele mai mult ca sigur o sa isi indrepte privirile catre modele avangardiste,cu linii simple si pure,eventual chiar rochite scurte sau culori indraznete.
Aerul retro se poate reflecta fie romanticismul secolului X1X,fie in glamurul lui Grace Kelly.




Cele mai clasice isi vor gasi un aliat perfect in satin,materiale si croiuri inspirate de vechea Grecie.

2 comentarii:

  1. Rochiile nr 3 si nr 5 sunt superbe ...le aveti in magazin? am fost acum cateva zile si nu le-am vazut in cataloage... imi puteti da mai multe detalii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana,

    Modelul Zambra,pozitia 3 l-am avut,dar s-a vandut.O sa o mai primim marimea 42 ,pretul fiind de 75oo ron, la care este un discount de 10%.In privinta celuilalt model din colectia 2o11 pretul este 6600 ron. si se poate aduce pe comanda.Pentru mai multe detalii va rog contactati-ma.

    RăspundețiȘtergere